אין על סלט טרי עם המתיקות של עגבניות מגי, הקראנצ’יות של מלפפון ארומטו, העסיסיות של עגבניות וויטני והטעם הנדיר של פלפל שארפ, אבל מה עם הרוטב? יש כאלה שאוהבים רוטב אלף האיים, יש כאלה שמוסיפים טחינה ויש כאלה שהמציאו מתכון משלהם. קבלו מתכון לרוטב מומלץ שהולך יופי עם מגוון הירקות שלנו:
מצרכים להכנת הרוטב:
1/4 כוס מיץ לימון
כפית שום כתוש
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית
2 כפיות שמן שומשום
כפית חרדל דיז’ון
הוראות הכנה
לחתוך ולהניח את כל ירקות הפרשטבלס בקערה עמוקה
לערבל את כל מצרכי הרוטב ולהוסיף לקערה עם הירקות
לערבב היטב את הרוטב והירקות ולהעביר לצלחת הגשה
בתאבון!