עגבניית מגי

*ערכים תזונתיים
יחידה ממוצעת (100 גרם)
קלוריות
18Kcal
סיבים תזונתיים
1.2g
חלבונים
0.9g
פחמימות
3.9g
סוכרים
2.6g
שומנים
0.2g
סידן
10mg
ברזל
0.3mg
מגנזיום
11mg
זרחן
24mg
אשלגן
239mg
אבץ
0.2mg
ויטמין C
13.7mg
חומצה פולית
15mkg
בטא קרוטן
449mkg
אלפא קרוטן
101mkg
בטא קריפטוקסנטין
19mkg
ליקופן
2500mkg
לוטאין + זאקסנטין
123mkg
ויטמין E
0.5mg
ויטמין K
7.9mkg

*נתוני FoodData Central (usda.gov) USDA
.
Previous
Next
Previous
Next

איפה תוכלו להשיג אותי?

המתכונים של מגי

מרק גספצ’ו

הכי קל להכנה, הכי טעים שאפשר!

עגבניית מגי ממולאת בבורגול ועשבי תיבול

גלו איך להפוך עגבנייה פשוטה לארוחה מופלאה!

גלידת ריקוטה ועגבניות מגי,טעימה במיוחד!

שילוב של טעמים מפתיעים שאתם חייבים לנסות

פסטה “כמו בגן”

"פסטה כמו בגן" שילדים אוהבים

מתכון מנחם וקל במיוחד!

אנשים עסוקים, המתכון הזה מוקדש לכם

מגי בבלנדר

את מיץ העגבניות של מגי כבר טעמתם?

פסטה בסיר אחד עם מגי

בלי לעבוד קשה- פסטה בסיר אחד!

מרק עגבניות מגי מנצח

המרק שכיכב בתוכנית חסכון, אצלכם בבית

סלט מופלא עם מגי וויטני

לשיתוף פעולה כזה אי אפשר להישאר אדישים

פסטו עגבניות מגי

הרוטב שמשדרג הכל!

לחם עגבניות מגי מפנק ומושחת

בדיוק מה שאנחנו צריכים בסוף יום עבודה ארוך..

קטשופ catch up on the

קטשופ מהחלומות עם מגי וויטני

מתאבן גבינות ועגבניות מגי

הטאץ' המיוחד למפגשים עם אהובים

יום הפיצה הרשמי עם מגי

הרוטב שעושה את כל ההבדל

פאי בטעם של עוד

פאי עגבניות וגבינות במיוחד לשולחן ערב החג

המתכון שלנו לעוף במגי

המתכון המושלם לעוף עם עגבניות

All’ Arrabbiata”

מנת עוף במחבת אחת עמוסה בחריפות טעימה של עגבניות מגי

הבסיס לכל בלאדי מרי

כל בלאדי מרי טוב, מתחיל במתכון למיץ עגבניות משובח!

מגי בפיתה עם שייטל

לפעמים כל מה שמגי צריכה, זו חתיכת שייטל משובחת ופיתה.

מרק עגבניות הודי משגע

מרק עגבניות הודי מנצח בניחוח של חו"ל! 

ריבת עגבניות מושלמת

אם החיים נותנים לכם עגבניות.... תכינו ריבה! 

פילה דניס ומגי שרופות

פילה דניס על סלט עדשים וקרם עגבניות מגי שרופות

הבלאדי מרי המושלם

הבלאדי מרי המושלם! כי מיץ עגבניות, הוא לא רק לטיסות

קלאפוטי עגבניות

תשכחו מדובדבנים. קלאפוטי עגבניות מלוח הוא הדבר הבא!

הכל על מגי

ואם כבר עגבנייה, אז מגי

כל הייתרונות בעגבנייה אחת!

עגבניית הגורמה הטעימה ביותר בישראל

איל שני מסביר על מבנה העגבניה