עגבניית מגי ממולאת בבורגול ועשבי תיבול

מרכיבים:

  • 8 עגבניות מגי
  • 250 גרם בורגול גס
  • 50 גרם צנוברים קלויים
  • 50 גרם חמוציות
  • צרור קטן פטרוזיליה קצוצה
  • צרור קטן כוסברה קצוצה
  • צרורקטן נענע קצוצה
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • לימון טרי

הוראות הכנה:

הכנת העגבניות:
מרוקנים את העגבניות בעזרת כפית ומניחים בתבנית משומנת בשמן זית.

הכנת המילוי:
1. משרים את הבורגול במים רותחים למשך כ-10 דקות.
2. מסננים את הבורגול ומערבבים בקערה יחד עם הצנוברים הקלויים, החמוציות, עשבי התיבול והתבלינים.
3. מסלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

אפייה:
1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
2. ממלאים את העגבניות בתערובת הבורגול.
3. אופים למשך כחצי שעה עד שהעגבניות מזהיבות

הגשה:
מגישים חם, בליווי סלט יווני או סלט ירוק לבחירה.

בתאבון !