מתכון מנחם וקל במיוחד!

חמאה, עגבניות מגי ובצל

זה כל מה שאתם צריכים בשביל הפסטה הזו, והיא טעימה וקלה עד כדי גיחוך
אם אתם אנשים סופר עסוקים-המתכון הבא הוא בשבילכם:

מה אתם צריכים?
1 קילו עגבניות מגי מתוקות, טעימות, ארומטיות ושמנמנות!
1 בצל בינוני מתוק (איך תדעו? הצהבהבים מתוקים יותר!)
5 כפות חמאה
1 1/4 כפיות מלח


מה עושים?
מקלפים וקוצצים גס את העגבניות הטריות. את הבצל מקלפים וחותכים לחצי לאורכו.
שמים את העגבניות, הבצל, החמאה והמלח בסיר 4-5 ליטר על אש בינונית. כאשר העגבניות מתחילות לבעבע, מנמיכים את האש.
מבשלים תוך ערבוב כל 10 עד 15 דקות, עד שהעגבניות כבר לא מימיות והרוטב הצטמצם, (בערך 45 דקות, בהתאם לגודל ולצורה של הסיר). הרוטב מוכן כאשר החמאה מופרדת מן העגבניות ואין נוזל שנותר!
מערבבים עם פסטה שבושלה בנפרד.

ובתאבון!