פסטו עגבניות מגי

אם יש משהו שאנחנו אוהבים יותר מפסטו, זה פסטו עגבניות! הממרח הפשוט הזה משדרג כל כריך, פסטה או רוטב, וכשהוא עשוי ממגי מלאה בטעם נהדר, מתפוצצת בפה, מתקתקה ומושלמת…. אחחחח, הוא ייכנס לכם לחלומות!

קודם, נכין עגבניות מיובשות:

קחו קופסת מגי (או וויטני, נזרו ם איתכם), חצו לרבעים והניחו על תבנית. הכניסו לתנור על חום של 100 מעלות בלבד, רצוי בטורבו, למשך 3-4 שעות עד לייבושן. הכניסו לצנצנת מעוקרת עם שמן זית, ותתפאקו לא לזלול את כולן עד שנסביר לכם את המתכון הבא. חכו רגע, זה מגיע.

לפסטו עגבניות מיובשות:

קחו את הכמות הרצויה של העגבניות שהכנו בסעיף הקודם (או מה שנשאר אחרי שזללתם ככה עם מזלג, ראינו אתכם!), הכניסו למעבד מזון עם כמות שווה של בזיליקום, שיני שום קלופות לפי הטעם, חופו אגוזי מלך (המהדרין ישימו צנוברים, אבל אגוזי מלך זה מצויין), שמן זית עד 1/4 גובה החומרים, ומעט מלח.

טחנו עד מרקם חלק ואחיד, ותתחילו להוסיף אותו לכל דבר!

בתאבון