הפלפל הכי פיצוחי , פריך וטעים במשפחה!
קראו לי, אז באתי!
וידאתי שהגוון שלי בול בשבילכם, כתום שהוא מתקתק ומפנק:)
אתם מתרגשים? גם אני! לא יכול כבר לחכות שנכיר!
נעים מאוד, אני פלפל כתום, או כמו שחברים שלי קוראים לי-
“בוא בוא צריך אותך לסלט”. אז בואו נתחיל עם קצת בריאות, מה אתם אומרים?
פלפל כתום הוא אחד הפירות העשירים ביותר בזיאקסנטין!
לזיאקסנטין מקושרות השפעות טובות על הראייה ועל בריאות העין באופן כללי. הוא ויטמין נוגד חמצון מיוחד והוא נספג טוב יותר כאשר הפלפל עובר בישול!
אני גם עשיר בחומצה פולית, המפחיתה את הסיכון לחלות במחלות לב וכלי דם!
פלפל כתום טרי, מורכב בעיקר ממים. הוא עשיר באשלגן, וזה אומר שהוא טוב ללב שלכם ומסייע לשפר את בריאותו.
ידעתם שכל הפלפלים מתחילים כפלפלים ירוקים? את צבעיהם השונים הם מקבלים במהלך ההבשלה, כלומר, ואנחנו לא משוויצים או משהו, אבל רק המופלאים באמת הופכים להיות כתומים!
לפלפל הכתום שלנו יש טיפ מוצלח:
הוא אוהב להשאר פריך ופיצוחי, לכן הוא ממליץ להפריד אותו (ואת שאר הירקות) מהפירות- כדי למנוע מהם להבשיל ולהרקיב מהר מדי. יש לו גם טעם מתקתק שיישאר איתכם הרבה זמן!
איך תבחרו את הפלפל הכתום הכי טוב עבורכם? בקלות, עם הטיפים שלנו!
כשבוחרים פלפל כתום, חפשו את האחד בלי כתמים, כוויות שמש או סימני ריקבון התחלתיים. תפיסה מוטעית נפוצה היא כי הצטלקות הפלפל היא פגם רע, אך דעו כי היא אינה משפיעה על האיכות, הטעם או הטריות של הפלפלים!
פלפל כתום עם הטעם הנכון ישדרג לכם כל רוטב פלפלים או סלט.
אפשר גם קלוי, ככה על האש, בלי שום תוספות.
בדיוק כמו שהטבע התכוון 🙂 כיף להכין, ועוד יותר כיף לאכול!