הברוסקטה של מגי
חומרים לסלסה:
- 3 עגבניות מגי
 - חצי מנגו
 - חופן עלי נענע
 - חופן עלי בזיליקום
 - שן שום אחת
 - שמן זית
 - לימון
 - מלח ים
 
אופן הכנה:
- חותכים את העגבניות ללא הגרעינים לקוביות קטנות, מוסיפים קוביות של מנגו טרי, נענע ובזיליקום קצוץ.
 - מטבלים בסמוך להגשה בלימון, שמן זית איכותי ומלח גס.
 
הצעת הגשה:
- לוקחים חצי בגט ירושלמי וקולים אותו על מחבת פסים עם מעט שמן זית, מורחים מעל לאבנה כבשים/עזים ומסדרים את סלט העגבניות מעל. ניתן להוסיף ביצה עלומה או ביצה קשה של שלוי.
 
קרדיט: שף אורן אלון