הכל על ארומטו

מלפפון יפני נגיס ומוצק, שלא עושה חשבון

זה ידוע שהיפנים עושים את הכל- בדיוק כמו שצריך. והפעם, הם עשו את זה- ובגדול!

משפחת הזרע גאה להציג את מלפפון ארומטו, מלא בטעם, מוצק, נגיס, גדול במיוחד, עם מרקם חלק. והכי חשוב- נחתך מעולה לסלט.

מה אמרנו על בריאות?

הוא דל בקלוריות אך מכיל ויטמינים ומינרלים חשובים רבים! הוספת ארומטו לתזונה היומיומית שלכם עשויה להוביל להרבה יתרונות בריאותיים, כולל ירידה במשקל, סדירות העיכול ורמות סוכר נמוכות בדם. ארומטו שלנו מכיל ויטמין K, החיוני לקרישת הדם ותורם לחוזק העצם!  במאה גרם מלפפון יש בין 19-14% אחוז מהצריכה היומית המומלצת.
מלפפון אף יכול להרגיע במצבי לחץ ואפילו להוריד לחץ דם גבוה!
כל מה שאמרו לכם על פרוביוטיקה, עכשיו במילה אחת. ארומטו!

כבישת ארומטו ביתית יכולה לתרום לחיזוק מערכת חיסון. התססה של מלפפונים תורמת ליצירת חיידקים טובים שעוזרים בספיגה של רכיבי מזון, עוזרים לעיכול ותורמים לחיזוק מערכת החיסון.
אם החלטתם להתחיל לכבוש, דעו כי כמות המלח המומלצת היא 25 גרם לכל ליטר מים.

מלפפוני ארומטו הם קשים, מוצקים, חזקים וטעימים, לא ספוגים במים, ונשמרים לאורך זמן.

בתכל’ס, הם קצת כמו הילדים שלנו.

אנחנו מגדלים אותם נכון, עם הרבה אהבה ושמש נעימה, מגנים עליהם ושומרים עליהם עד שהם מוכנים לצאת לבד לעולם הגדול, ולהגיע ישר לצלחת- של הילדים שלכם. המלפפון הכי טעים בסביבה יכנס לכם אל התפריט, ולא תבינו איפה הוא היה עד היום….

מלפפונים הם לא רק מרעננים את הגוף, אלא יכולים גם לשמש כמרעננים לריח הפה!

קבלו טיפ מועיל במיוחד מארומטו, המלפפון הכי מוצלח בגינה:

אכלתם משהו דומיננטי במיוחד ונשאר לכם ריח לא נעים? החזיקו פרוסת מלפפון צמודה אל החיך העליון במשך 30 שניות. היא סופחת אליה בקטריות וריחות, ומשאיר אתכם מוכנים לפגישה הבאה שלכם (עבודה או דייט, זה עובד לשניהם:))

בנוסף, דעו ש מי מלפפון הם מרווים במיוחד,  עוזרים להוסיף לגוף נוזלים חיוניים וממלאים אותו בחומרים מזינים.

אז איך מכינים? פשוט שוטפים ארומטו, חותכים, ושמים במים.

אם תשאלו את ארומטו שלנו, מה המוטו שלו לחיים, הוא יגיד לכם שאין דבר כזה סלט גדול מדי, יש רק צלחות קטנות מדי 🙂