לחם עגבניות- שף אורן אלון
מגי בשילוב עם לחם
מצרכים:
- 400 גרם עגבניות מגי בשלות
- 500 גרם קמח לבן (או חצי חצי עם קמח מלא)
- 7 גרם שמרים יבשים
- 10 גרם מלח
- 10 גרם סוכר
- 30 גרם שמן זית
- 30–50 מ”ל מים (רק אם יש צורך)
אופן ההכנה:
- מבשלים את העגבניות כ-15 דקות, טוחנים ומקררים.
- לשים את כל החומרים בקערה,ומוסיפים את המחית העגבניות בהדרגה.
- לשים כ־10 דקות עד לבצק גמיש.
- מתפיחים כשע.
- מעצבים לכיכר או לתבנית אינגליש קייק.
- מתפיחים שנית 30–45 דקות.
- אופים ב־180 מעלות כ־35 דקות.
- מקררים על רשת.
שיהיה בתאבון 🙂