לחם עגבניות- שף אורן אלון

מגי בשילוב עם לחם

מצרכים:

  • 400 גרם עגבניות מגי בשלות
  • 500 גרם קמח לבן (או חצי חצי עם קמח מלא)
  • 7 גרם שמרים יבשים
  • 10 גרם מלח
  • 10 גרם סוכר
  • 30 גרם שמן זית
  • 30–50 מ”ל מים (רק אם יש צורך)

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את העגבניות כ-15 דקות, טוחנים ומקררים.
  2. לשים את כל החומרים בקערה,ומוסיפים את  המחית העגבניות בהדרגה.
  3. לשים כ־10 דקות עד לבצק גמיש.
  4. מתפיחים כשע.
  5. מעצבים לכיכר או לתבנית אינגליש קייק.
  6. מתפיחים שנית 30–45 דקות.
  7. אופים ב־180 מעלות כ־35 דקות.
  8. מקררים על רשת.

שיהיה בתאבון 🙂