מוקפץ בקר עם פלפלים

מוקפץ בניחוח אסייתי שעושים בצ’יק צ’אק ומשאיר רושם מושלם!

מצרכים:

רצועות בקר (כמות לפי הטעם)

חבילת נודלס שבושלה מראש

פלפל זוהר  – רצועות

גזר – גפרורים

בצל – רצועות

פטריות טריות – פרוסות

חופן נבטים

1/4 כרוב לבן – רצועות

2 שיני שום צוצות

לתיבול

פלפל שחור

כפית אבקת מרק עוף

3 כפות רוטב סויה

כף רוטב סויה מתוק / טריאקי

3 כפות רוטב צ’ילי מתוק / חריף

כף שמן שומשום

שומשום להגשה

הוראות הכנה

1.במחבת ווק גדולה נחמם שמן ובו נטגן את הגמבות עם הגזר, השום והבצל מספר דקות, נוסיף כרוב, נערבב היטב ונמתין לריכוך הכרוב. נוסיף למחבת נבטים ופטריות, נקפיץ הכל עד לריכוך הגמבות.

2.נוסיף למחבת רצועות בקר, נקציף ונטגן היטב, עד שהבקר מוכן.

3.כעת נוסיף את הנודלס, נערבב בעדינות בעזרת 2 כפות עץ כדי לא ליצור עיסה.

4.זה הזמן להוסיף את התיבול, לערבב היטב ולטגן כ-3 דקות, עד לצמצום הרוטב.

5.נטעם את הנודלס ונתקן תיבול לפי הצורך.

6.נפזר שומשום ונגיש חם חם.