סורבה עגבניות- שף אורן אלון

מגי עם נענע ובזיליקום

מצרכים:

  • 500 גרם עגבניות מגי בשלות, קלופות וחתוכות
  • 250 מ”ל מים
  • 280 גרם סוכר
  • מיץ מלימון אחד
  • חופן עלי נענע טריים
  • חופן עלי בזיליקום טריים
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את המים והסוכר עד שהסוכר נמס לחלוטין.
  2. במעבד מזון, טוחנים את העגבניות, מיץ הלימון, הנענע והבזיליקום והמלח עד לקבלת תערובת חלקה.
  3. מערבבים את הסירופ שהתקרר עם שילוב העגבניות.
  4. מקפיאים תוך ערבוב כל 30 דקות עד לקבלת מרקם של סורבה, או משתמשים במכונת גלידה.

שיהיה בתאבון 🙂