סורבה עגבניות- שף אורן אלון
מגי עם נענע ובזיליקום
מצרכים:
- 500 גרם עגבניות מגי בשלות, קלופות וחתוכות
- 250 מ”ל מים
- 280 גרם סוכר
- מיץ מלימון אחד
- חופן עלי נענע טריים
- חופן עלי בזיליקום טריים
- קורט מלח
אופן ההכנה:
- מרתיחים את המים והסוכר עד שהסוכר נמס לחלוטין.
- במעבד מזון, טוחנים את העגבניות, מיץ הלימון, הנענע והבזיליקום והמלח עד לקבלת תערובת חלקה.
- מערבבים את הסירופ שהתקרר עם שילוב העגבניות.
- מקפיאים תוך ערבוב כל 30 דקות עד לקבלת מרקם של סורבה, או משתמשים במכונת גלידה.
שיהיה בתאבון 🙂