פינוק בצלחת- גרגירי תירס חם

סוף לחיפוש אחר הפינוק המושלם: מתכון חם למנה הכי מתוקה שתיהנו לאכול ללא רגשות אשם!

מצרכים:

1 קופסת שימורי תירס מזן סופר מתוק ללא תוספת סוכר

½ בצל חתוך לקוביות

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה
  2. מוסיפים את התירס והתבלינים ביחד חצי כוס מים רותחים
  3. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש וממשיכים לבשל במשך 15 דקות

בתיאבון!

תירס הוא אחת התוספות האהובות על ילדים. נסו אותו גם כגיוון לירק המבושל. התבשיל מתאים במיוחד עם אורז או פתיתים.