פסטה עם עגבניות וויטני

פסטה מוקפצת עם עגבניות שרי, פטריות וזיתי קלמטה. טעימה, קלה ומהירה להכנה

מצרכים: 

פסטה חבילה (500 גרם)

שום – 3 שיניים פרוסות

שמן זית – 4 כפות

עגבניות וויטני חצויות – 10 יחידות

זיתי קלמטה – 15 גדלים ממוצעים מגולענים שלמים.

פטריות שמפיניון – חבילה, חתוכות לרבעים.

בזיליקום עלים מגבעול אחד

מלח  1/2 כפית שטוחה

פלפל שחור  קורט

אופן ההכנה

1.מחחמים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את השום.

2.מוסיפים את עגבניות השרי, הפטריות, הזיתים, והבזיליקום, מתבלים ומבשלים מעט תוך כדי ערבוב מעת לעת.

3.מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.

4.מערבבים את הרוטב ביחד עם הפסטה ומגישים חם.

5.בתיאבון