קדאיף ממולא טרטר עגבניות- שף אורן אלון
מגי עם קציפת מגי עם גבינת סנט מור וסילאן
מצרכים:
- 200 גרם קדאיף
- 50 גרם חמאה מומסת
- 3 עגבניות מגי קצוצות דק
- 100 גרם גבינת סנט מור
- 2 כפיות סילאן
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל־190 מעלות.
- מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה.
- מרפדים תבניות מיני מאפינס בשערות ויוצרים גומות.
- אופים כ־20 דקות עד להזהבה.
- מערבבים את עגבניות המגי עם הגבינה, מלח ופלפל.
ממלאים את הגומות ומזלפים מעל סילאן.
שיהיה בתאבון 🙂