קדאיף ממולא טרטר עגבניות- שף אורן אלון

מגי עם קציפת מגי עם גבינת סנט מור וסילאן

מצרכים:

  • 200 גרם קדאיף
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 3 עגבניות מגי קצוצות דק
  • 100 גרם גבינת סנט מור
  • 2 כפיות סילאן
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל־190 מעלות.
  2. מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה.
  3. מרפדים תבניות מיני מאפינס בשערות ויוצרים גומות.
  4. אופים כ־20 דקות עד להזהבה.
  5. מערבבים את עגבניות המגי עם הגבינה, מלח ופלפל.

ממלאים את הגומות ומזלפים מעל סילאן.

שיהיה בתאבון 🙂