המתכון שלנו לעוף במגי

גילינו את המתכון המושלם הזה של עוף עם עגבניות (מגי, אלא מה?) והרבה שום, והוא כל כך טעים שלא תרצו לחלוק אותו עם אף אחד אחר.

מה אתם צריכים?

8 ירכי עוף

4 עגבניות מגי עגלגלות, טעימות, מפוצצות בטעם, חתוכות לרבעים

8 שיני שום, קצוצות

4 כפיות שורש ג’ינג’ר טרי מגורד

1 כפית צ’ילי טחון (אפשר גם טרי, רק שימו לב לחריפות!)

קורט כורכום

1 כפית מלח

½ כפית שמן קוקוס (לא חובה)

מה מכינים עם כל הטוב הזה?

מטגנים את ירכי העוף במעט שמן עד לצריבה קלה.

שלבו יחד את העוף, עגבניות מגי, השום, הג’ינג’ר, אבקת הצ’ילי, הכורכום והמלח בסיר גדול וכבד על אש גבוהה; מבשלים ומערבבים עד שהעוף מתחיל להשחים; מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומאפשרים לתערובת להתבשל עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז וכל המיצים הטעימים כבר עושים לכם חשק לנעוץ מזלג! (כ -45 דקות).

בתיאבון